SRI ne spune că teroriştii au drepturi

SRI, prin purtătorul de cuvânt, răspunde blogului lui Ion Cristoiu şi cică îl contrazice. Să înțeleg că dacă pe blogul meu nu l-a contrazis înseamnă că al meu are dreptate?

Și ce ne spune domnul Ovidiu Marincea? Că informările despre o posibilă finanțare a terorismului trimise de Oficiul de Combatere a Spălării Banilor către SRI nu au fost transformate în dosare penale pentru că acelea nu ar fi fost sprijinite de probe temeinice că acolo s-ar fi săvârșit fapte de terorism. Și că de aceea, din lipsă de probe, oamenii posibil teroriști nu au putut fi făcuți ”penali”.

WOW! Eu cred că domnul Marincea este împotriva statului de drept și el-însuși este complice la terorism. Iar șeful său, Hellvig, este instigator la aceste fapte extrem de grave. Minim aderare la grup infracțional organizat, dacă nu și trădare.

Păi e bine, domnule Marincea? Frumos vă șade domnule Hellvig! Pentru ”corupți” nu au nevoie DNA și doamna Kovesi de nicio probă, doar de denunțuri de la posibili ori veritabili pușcăriași, oameni ”cu probleme penale” (vorba lui Tudose).

Adică ”vă încurcați în legi” și lăsați ”teroriștii” liberi și nepedepsiți? Adică de ce vă mai trebuie probe dacă ăia sunt oricum teroriști?

Că uitați, procurorilor doamnei Kovesi (ălora 10 despre care vorbește) nu le trebuie probe ca să umfle ”corupți”. Dacă toată lumea (Tăpălagă, Bot etc) știe că sunt corupți, ei nu se mai încurcă în legi și îi trimit la pușcărie PE CULOARE, fără probe.

Păi deși aveți atâta putere, nu ați fost în stare să creați și niște culoare anti-teroriste? Ca să îi băgați și pe ”teroriști” la pușcărie fără probe.

Și acum avem și răspuns la întrebarea ”de ce sunt atâtea atentate în ultima vreme în Europa?”: pentru că dvs., domnule Marincea și domnule Hellvig, nu ați fost capabili să creați niște ”culoare anti-teroriști” în justiție, cum doamna Kovesi a creat ”culoare anti-corupți”. Că grație LOR nu mai avem pic de corupție în România … numai STAT DE DREPT!