Săriiiiți! Abuzivii… ne invadează abuzivii!

Când domnului Dragnea i se spunea că nu-i a bună cu abuzul în serviciu, ne trimitea la plimbare și punea Iordaci prin funcții de miniștri… care în afară de ”altă întrebare” nu a înțeles nicio întrebare… și nici ce probleme avea de gestionat: nici măcar că ordonanțele de urgență intră în vigoare imediat, adică DE URGENȚĂ … că de aia este … DE URGENȚĂ … nu în 15 luni, nici în 10 zile și nici în 3 zile.

Abuzul în serviciu este, în viziunea DNA, o interpretare diferită a legii de către procuror în raport cu funcționarul care semnează acte administrative. Cam asta au făcut și doamnele Sevil și Rovana … Totuși, nu am înțeles de ce Lucia Varga, care semnează și ea, nu are același regim… doar pentru că e de la PNL? … așa se pare, că ”penalii” sunt atent selecționați… am și eu un caz concret… o să vi-l spun la timpul potrivit.

Cele două ministrese nu au picat pe interpretarea dată de DNA normelor aplicabile… Dar totuși: de ce Ponta e martor și nu suspect? Când normele se interpretează diferit de diverse ministere cel care decide forma finală a actului, nu sunt nici ministerele inițiatoare, nici cele avizatoare, ci DOAR PRIMUL MINISTRU, care este ”martor” (chiar denunțător).

Oare luni i se va cere urmărirea/reținerea/arestarea lui Dragnea? Așa pare… ar fi singura modalitate de acoperire a marii mizerii cu dezvăluirile lui Dragomir, terorizata-prefăcută Focică și scandalul judecători – procurori din CSM.

Când a dat CCR decizia cu abuzul crâncen de la ordonanța 13 (și dosarul ăsta este fix la fel ca dosarul cu ordonanța 13) mi-au făcut mie un alt dosar pe abuz pentru a scoate de sub ”fund” dosare cu potențial, a părea că fac ceva și a stinge scandalul public iscat.

Atunci, Sevil, Rovana, Dragnea, Ionela Vasile, au tăcut și au continuat să stea pe sub mese… că ei ”n-au făcut nimic”… pe ei ”nu are de ce să îi ia” … așa zic toți. Nu, nimeni n-a făcut NIMIC … să vă fie clar!

Olguța, Șerban Nicolae și presa ce s-au mai ”rățoit” nițel la ei, dar atât.

Să tac și eu acum și să mă bucur că a ajuns la ei, așa cum le spuneam încă de pe atunci? NU, pentru că eu nu sunt o lașă și o ticăloasă!

Voi lupta pentru ADEVĂR până la capăt: pentru că eu vreau ca cei care fură să meargă la pușcărie, iar cei care nu, NU!

3 Replies to “Săriiiiți! Abuzivii… ne invadează abuzivii!”

  1. Am și EU o nedumerire: de ce nu se mai aude nimic de Gabriel Oprea? Să-l fi spălat sistemul cu Perwoll?

  2. Clasa politică românească este o mocirlă urât mirositoare, dar parcă cei din psd întrec orice măsură. Au condus țara aiasta timp de 23 de ani și au adus-o la sapă de lemn. În România nu s-a făcut niciodată reformă adevărată.

  3. AVETI DREPTATE DOAMNA SI VA FELICIT PT. ACESTE AFIRMATII. DAR MA INTREB OARE DE CE SE TACE TOTUSI DE CEI CARE AR TREBUI SA OPREASCA ABUZURILE DIN DNA SI SRI CARE AU DUS JUSTITIA IN ANI ’50 AICI MA REFER LA CSM, M.J SI CHIAR LA PRESEDINTELE TARII CARE AR FI EXPLICATIA. ? LE ESTE FRICA DE CINEVA, SAU NU AU CURAJUL SA OPREASCA ABUZURILE ORI SUNT SANTAJABILI .

Comments are closed.