Pinochio, nu mai minți, că îți crește nasul!

În toată ţara, după tăvăleli haştagiste ale Ciorduţei au ieşit cam câţi prieteni are pe pagina de FB Liviu Plesoianu. Şi ăştia toți scoşi de: văicăreli șefă DNA-Porcuța, Tracto – Lazăr, Devotata Tarcea, Cesemeii sistemiști, Țarul Geacă Roșie, Cioloş, PNL şi USR… toţi la un loc (cu tot cu minciunile de rigoare).
Când s-au anunțat că vor lătra ilegal pe străzi am zis că poporul nu e prost… dar, deși citesc pe aici, nu au crezut. Acum ne-am prins: restul până la sutele alea de mii erau protestatarii serviciilor.
Adicătelea, toate structurile de forță, societatea civilă și toate partidele de opoziție au mobilizat contra ”penalilor” PSD în toată țara cam câți prieteni are un singur pesedist pe un grup … să nu mai vorbim de Dragnea, Codrin Ștefănescu ori Șerban Nicolae.
Mai grav este altceva: haștagienii habar nu aveau ce caută acolo… nu știau ce scrie în legile așa-zis contestate, preluaseră doar lozinci repetate de șefa DNA prin interviurile de la video-chat (bine că a rămas îmbrăcată, că altfel nici ăia nu ar fi #rezistat și nu mai știau deloc pentru ce protestează).
Nu am crezut vreodată că există o categorie socială care să mintă mai mult decât politicienii… ei bine, da, există: procurorii DNA… prin dosare, pe la televizor, care pe unde apucă.
Dacă politicienii promit mult și fac sub 50% din promisiunile electorale, procurorii DNA sar bine de 90% în minciuni… minciuni pe bani grei și pe libertatea oamenilor.

One Reply to “Pinochio, nu mai minți, că îți crește nasul!”

Comments are closed.