Optimistul … dezinformat

Oricine trăiește în România realizează ce se întâmplă: un grup de indivizi a confiscat puterea și încearcă să o prezerve cu orice preț. În acest mod, grupul aproape mafiot se protejează și se exonerează de răspundere reciproc.

La acest nivel de ”mafiotizare” a societății s-a ajuns după mai multe manevre insidioase și cu sprijinul unor politicieni de rang înalt.

Premieri, vicepremieri, lideri de partid, au renunțat la scopul pentru care au fost aleși de cetățeni și au predat suveranitatea poporului, încredințată lor de cei ce i-au votat cu bună-credință pentru a sta umăr lângă umăr cu grupul nelegitim ce și-a dorit în tot acest timp acapararea puterii.

Vânzătorii aceștia de suveranitate populară au negociat la schimb protecție din partea mafioților, tacit acceptată de cumpărători.

Rând pe rând, după ce și-au făcut treaba cu ei și au obținut miliarde de euro pentru dotări în scop de interceptări, filatori și ascultaci cu nemiluita și salarii babane ori pensii nesimțite, i-au aruncat la coșul de gunoi … adică prin pușcării.

Și toate acele resurse au fost folosite pentru a-i distruge și subjuga pe ei, sclavii Lor, care au fost urmăriți PAS cu PAS, șantajați și apoi îngropați în dosare mai mult sau mai puțin inventate.

Acum e rândul lui Dragnea… căruia nu îi vine să creadă că Pactul Lui a fost aruncat la gunoi… și încă mai speră. Își închipuie că acești ”dumnezei” la care   s-a închinat atâta vreme, se vor mulțumi cu sacrificarea lui Isaac. Avraamul nostru, Dragnea, crede că dacă le-o va da ofrandă pe Sevil ”dumnezeii” se vor mulțumi cu atât și îl vor ierta? Vă răspund eu: Niciodată!

În naivitatea lui, păcălit de prefăcătoria ce îi caracterizează pe acești farisei, nu realizează ce se întâmplă… s-a trecut demult de la nivelul armelor legale la next level:  cei puși să aplice legea nu mai au nicio legătură cu ea și depășesc absolut orice stavilă legală ori constituțională pentru a-și atinge scopul. Puterea este totul pentru Ei iar legea înseamnă numai ceea ce Ei gândesc și grăiesc, din spatele unor robe pline de sânge.

Și victimele înșelăciunii din pactele mizerabil încheiate nu cred că tocmai ei, politicienii momentului, atât de abili și de vicleni în obținerea puterii de la popor, prin vot, au putut fi atât de ușor trași pe sfoară de niște indivizi nelegitim cocoțați în funcții și plini de privilegii, care au reușit să îi păcălească chiar pe ei, ”păcălitorii”.

Niciunul nu va crede până nu va vedea cu propriii ochi… și nu va simți pe propriile încheieturi cătușe… iar atunci va fi mult prea târziu.

”Dumnezeii” voștri nu vor apărea să vă spună să îl lăsați în viață pe Isaac…  ba chiar vă vor cere propria sacrificare… pentru că ei nu sunt milostivi și nu vă iubesc …

2 Replies to “Optimistul … dezinformat”

  1. Si in procesele civile,nu numai in cele penale,se fac tot felul de abuzuri,iar judecatorii sunt extrem de aroganti.Ca justitiabil,rareori ai sansa unei hotarari drepte.Iar in caile de atac,rarisim!!!

Comments are closed.