Minciuna paralelă şi Rachetele Patriot

Toată lumea bună jubilează: România are Rachete Patriot, pentru care a plătit vreo 6 miliarde de euroi! Analiștii ne spun ce bine e că am devenit parteneri cu americanii și cum vom reuși noi să luptăm cu rușii pentru că ne-am luat așa ”bengoșenii”.

Fraților, e clar: am înnebunit! Adică cineva își imaginează că dacă rușii se decid să atace România (mă rog, nu știu ce ar face cu noi așa amărâți cu spume cum suntem, dar mă rog, să presupunem, prin absurd) noi i-am împiedica măcar o ora cu glonțulețele alea?  Să citim nițel mai mult: rușii au niște dotări militare de astea sunt ca și cum o furnică și-ar pune armură pe lângă un tanc.

Adică cineva își imaginează că rușii sunt atât de tâmpiți să ”lupte” cu noi ca în al doilea război mondial: să trimită niște avioane cu ”bombardele” ca să le doborâm noi cu rachetuțele? Păi noi suntem atât de aproape de ei că ar putea să trimită rachete cu rază de acțiune mare fix din casă: apasă pe un butonaș Putin și… PA România. De ce să trimite ”avionuțe” pe care să le expună ”bombițelor” noastre de 6 miliarde?

Motivul pentru care Rusia nu atacă România este unul politic și nu ține de bombițe: dacă ar ataca România, stat NATO, SUA ar fi obligată să intervină, dar nu din dragoste de noi, ci tot pe raționamente politice… dacă nu intervii când un stat NATO e atacat ce sens mai are NATO? Și Rusia știe. Dar și noi.

Și atunci de ce am cheltuit banii degeaba? Păi vă spun… ca un fel de taxă de protecție pentru americani: gardianul ne păzește contra cost.

Nu-i bai! Dar numai să nu fim ipocriți, domnule T – Rex! Că nu ne stă bine…

 

6 Replies to “Minciuna paralelă şi Rachetele Patriot”

 1. Din nefericire, la emisiunile TV la care participi nu se (prea) dezbate pe tema “România, colonia și sclavul Occidentului”…mă rog, una dintre acestea.
  Toți “excepționalii” analiști de politică externă prezenți pe sticlă, în special cei de la Realitatea TV (dar și cei de la Digi TV, plus Radu Tudor, Antena 1), sunt dedicați “trup și suflet” SUA și NATO și politicilor criminale ale acestora, în timp ce Rusia este prezentată inamicul mondial nr. 1 (prin urmare, și al nostru)…cum altfel, oare?! Așadar, acești “guru TV” ai analizei ce ține de politicile externe sunt ignoranți, adică imbecili, sau manipulează cu nerușinare.

 2. Felicitări. Adevărat comentariu. Nu ce fac televiziunile de casă cu ,,dezvăluiri,, și ,, dezbateri,, scenarizate din care nu poți trage nici o concluzie.

 3. De acord cu postarea lui Ingrid Mocanu ! Profitand de asa zisul Parteneriat strategic cu SUA(pus in opera prin doua strangeri de maini intre Emil Constantinescu si Bill Clinton,in 1997 si intre Basescu si Obama,in 2007 iar in 2016 printr-o poza cu Johannis si Trump!),SUA-CIA a IMPUS Romaniei sa le cumpere jucarelele perimate cu miliarde de euro. Ca s-au cheltuit cretinoid aceste imense sume e rau dar,mult mai grav este ca,prin amplasarea acestora pe teritoriul national este pusa in pericol iminent viata a milioane de romani !

  1. Înlocuirea rachetelor sol-aer Volhov vechi de vreo 50 de ani cu Patriot proaspete pune in pericol viața a milioane de oameni?

   Uniforma ați inchiriat-o pentru poza de la profil? Întreb serios, nu fac mișto.

   1. Bineinteles! Pentu ca Romania devine tinta pentru Rusia, ceea ce in lipsa bazelor amercane si a rachetelor pe care Romania le plateste pentru ca americanii sa-si apere bazele miliare, Rusia nu avea nicio tteab acu Romania!

 4. Concluziile mele personale: 1. Nu rușii vor ataca România, ci serviciile secrete americane vor declanșa operațiuni sub steag fals, ca să pară astfel!..2. Rachetele astea sunt depășite tehnologic de zeci de ani și au un procent îngrijorător de rateuri, ori la lansare ori la atingerea țintelor (computerele și programele aferente sunt tot alea vechi). 3. SUA, ca orice imperiu, a intrat în faza de declin. Are toate simptomele, deși se străduiește din răsputeri să pară că deține controlul. Datoriile lor atât externe cât și interne sunt atât de mari că se vor prăbuși dintr-odată și vor provoca o criză mondială cu războaie, foamete, șomaj, etc., la cote inimaginabile și nemaiîntâlnite. 4. În cazul unui conflict cu Rusia, americanii NU ne vor proteja. Suntem prea departe de ei ca să le pese. Maxim, vom fi folosiți ca poligon de încercare pentru armele noi din ambele tabere..5. Desigur, achizițiile ruginiturilor americane – aici adăugaăm și avioanele F 16 la mâna a treia,
  luate de la Portugalia (România a avut oferte mult mai atractive de la firme europene, atât pt rachete cât și pt avioane) reprezintă un fel de șpagă, un act de bunăvionță, ca să nu-i spunem unul de umilință!..Baiul e că pt astfel de decizii importante nu e consuiltat poporul prin referendum!..El doar plătește, iar generalii din servicii și politicienii slugoi își trag comisioane astronomice..6. Până ce jegul de Hans Klemm nu e schimbat cu un ambasador care să demonstreze că atitudinea SUA față de ROmânia s-a schimbat substanțial, nici Statul Paralel nu va putea fi anihilat.

Comments are closed.