Ghenerălașul cel viteaz

Este de pe acum celebră înregistrarea inspectoarei – sclav Focică, căreia îi tremură țurloaiele de frica celei pe care trebuia să o controleze, Huiduma.

Zice lumea: da, domne, e femeie, are copii, deci e firesc să se teamă. NU, nu e firesc … și victimele demenților ”Portocali” au copii și le sunt distruse viețile în mod aproape iremediabil.

Dar nu la ea voiam să mă refer, ci la un personaj muuuult mai scabros: Gheeeeneralul….. Codruț… Codruț Olaru. Fostul luptător cu terorismul și cu mafia (a fost șef la DIICOT) zice că probabilitatea să i se însceneze lui un dosar e mai mare decât la Focică și că lui îi e și mai frică decât ei.

Ăștia sunt generalii României? Căcăcioșii ăștia? Oprea, Onțanu și chiloțarul Olaru? Și câți ca ei? Se plânge că fosta lui…, Oana Hăineală, se pare că a fost filată când se ducea la el să intervină și acu îi tremură chiloții?

Ați auzit voi în vreun stat de drept că o Huidumă bagă în sperieți toate structurile de stat (că de parlamentari nu mai vorbesc, că ăia, cu mici excepții, jumate sunt hoți și jumate securiști) și intervine la alții spunându-le cum să-i fie salvați țuțării și nu e arestată instant?

Unde se mai bagă spaima în autorități și cetățeni în asemenea hal? În Turcia? E stat de drept acolo? NU, fraților, e dictatură!

Dar voi, aleșii neamului, ce ziceți? Nu vă este rușine să stați cu curu (e permis acum, că așa vorbește zeița noastră) pe voturi și să nu faceți nimic cu ele?

Sau nu vreți ca cei nevinovați să nu fie închiși pe nedrept și cei vinovați, care au furat de-a-devăratelea, să meargă la pușcărie?

Oare voi, cei votați cu bună-credință de cetățeni din ce categorie faceți parte? Ați furat sau nu?

Și dacă DA, de ce vă doriți să nu răspundeți, la fel ca Huiduma, care speră că va scăpa pentru ceea ce a făcut?

Și dacă NU, de ce nu faceți nimic pentru a opri aceste mizerii?

Mie nu îmi este frică de EA, pentru că nu am comis niciodată nicio faptă penală… și nici securistă nu am fost…

6 Replies to “Ghenerălașul cel viteaz”

 1. Doamna Mocanu,toata lumea moare de frica,toti au copii de crescut si rate de platit.Toti se gandesc ca le sunt ascultate telefoanele.Aici s-a ajuns,din pacate! Va respect foarte mult si va doresc succes,deschideti ochii oamenilor in continuare!

 2. Sunt generalii facuti la apelul de seara.
  Inregistrarea d-nei procuror arata ca situatia este foarte grava. Noi, acionarii furati din Frottierex , inseamna ca nu avem nici o sansa in lupta cu hotii nostrii condusi de dinozaurul comunist, directorul Stanila Emil.

 3. Intr-o postare i-am spus lui Andronic ca daca Basescu avea un sfert din curajul dvs Huiduma era istorie de mult. Prefera sa vada tot familionul la puscarie dar tace in speranta ca va scapa el. Asa fac multi dar gresesc. Pe asta se bazeaza si Huiduma. Mult succes in continuare. Se mai trezesc unii.

 4. In tara asta uitata de Dzeu femeile au coloana vertebrala in timp ce pe barbati i-a lovit diareea.Astia sunt generali facuti la apelul de seara.Au facut haina militara de ras.Ce ma doare cel mai tare este faptul ca au dus insemnele militare in derizoriu.Dar sa revenim la subiect.Doamna nu vedeti ca toti dorm pe ei?Ma intreb f. des de ce nu ies oamenii astia in strada ca nu se intampla nimic.De ceva vreme au avut loc dezvaluiri ale adevaratei fete a justitiei de te cutremura.Si?Ramane ca-n tren.De multe ori ma tem pentru voi ce-i care aveti curaj sa va luati de leprele astea.

 5. Mă mir că-i mai rabdă Pământul.
  Bărbati de stat?
  Bărbati de stat ,,Capră”
  ‘tu-le muma-n c*r

Comments are closed.