Eu sunt DNA și Grupul de la Cluj nu are … Ghinion

Cum se explică vizita la Cluj a Președintelui? Pe lângă dorința lui Iohannis de a arăta tuturor serviciilor și deneailor că patronul clubului de golf, Ioan Popa, asociat cu Ioan Rus și sponsor de vază al campaniei sale, trebuie să se bucure de protecție totală, fiind protejatul său, vizita cu pricina este o ”relansare” a Grupului de la Cluj, care ar urma să preia PSD – ul și să pună în practică visul Sistemului: acapararea și controlarea partidului majoritar din România prin oamenii transpartinici controlați de EI și aruncarea la coș a voturilor noastre.

De ce protecție? Căci dacă s-ar face evaluări a la DNA – gen Cucoară/Postelnicu prejudiciul de la minunatul teren de golf ar fi  uriaș… căci nu știu cum i se pare domnului Chirieac, dar mie un preț de concesiune pe an de nivelul unei ”genți a lui Udrea” (că tot îi găsiseră băieții genți de milioarde prin conturi) pentru 56 de ha, mi se pare cam puțin… deși eu nu mă pricep la evaluări. Desigur, nici mulți alții care, în ciuda acestui fapt, au fost totuși transformați în ”penali” pentru că nu ar fi știut să evalueze diverse și ar fi îmbogățit niște cetățeni pe care nici măcar DNA nu afirmă că i-ar fi cunoscut vreodată. Mai ales că aici, din câte se aude, Vulpea chiar ”a cunoscut” pe toată lumea… și ăsta era motivul pentru care se afla acolo și se gratula cu Președintele în exercițiu.

One Reply to “Eu sunt DNA și Grupul de la Cluj nu are … Ghinion”

  1. Atâta mârșăvie care a denaturat și otrăvit politica, instituțiile statului, viața oricărui om obișnuit din țara asta furată și năpăstuită dinăuntru de personaje strâmbe, murdare, hulpave, crude … și dinafară de lepre și hoți cu aere de stăpâni civilizatori arată și dezbinarea, descurajarea, lipsa de reacție a acestui popor, pasivitatea, degradarea sentimentului civic și național , pierderea încrederii în forța și valoarea lui.

Comments are closed.