Dezinformarea triumfă dacă anticorupția e unidirecțională și devine antipesedism!

Washington Post, ziarul Democraților lui Hillary Clinton și al lui Klemm (la ei ziarele sunt obligate să declare ce partide susțin) s-a apucat să scrie un articol n care aduce ode lui Kovesi și critică PSD – ul apreciind că membrii Partidului Social-Democrat (PSD), aflat la guvernare n Romnia, care a fost n centrul corupției endemice din Romnia și că Liderii PSD propun acum zeci de amendamente la Codul penal și Codul de procedura penală, care ar proteja liderii politici de urmărirea penală pentru infracțiuni dintre cele mai diverse, de la mituire pnă la hărțuire sexuală”.
Desigur, se știe clar că WP scrie pe bani, că altfel nu-l macină pe el grija de corupția endemică din Romnia. Cnd ai resurse nelimitate pe care ți le dă Statul Romn, sigur că dai bani cu nemiluita să fii lăudat și să-ți critici adversarii… că doar e pe banii prostului de contribuabil.
Prea-cinstiții PDL – iști ori PNL – iști nu au nici pic de miros de usturoi de corupție (probabil la fel de inventate de Marea Anticoruptă ca și restul lumii… dar au primit și ei dosărele).
Iar a prezenta propunerile unui deputat extaziat de nașterea sa pe Pămnt, și alea trunchiate (că nu aveau legătură cu mituirea), drept propuneri PSD – centrul corupției endemice – denotă clar reaua-credință a sponsorilor articolului.
Băi, nerușinaților, nu vă mai trădați nația că sunt multe infracțiuni prin Codul ăla penal!
PS – doamna Sorina Matei, de isprava asta a lui Maior ce ziceți?

2 Replies to “Dezinformarea triumfă dacă anticorupția e unidirecțională și devine antipesedism!”

  1. e mult-mult mai simplu: -ARTICOLUL DIN WASHINGTON POST E PRELUAT DIN R.F.I. SEMNAT DE UN SERGENT-SOBOLAN-ACOPERIT Daniel Mihailescu – crescut sub Dambovita si hranit din reziduurile statiei de decantare Dambovita 🙂 ….. p.s. (pt fata frumoasa ce raspunde la numele Ingrid): -An nou cu impliniri si tairi la superlativ !! 😉 a bon entendur, salut (Y) 😉 ia si Linku’ la pachet cu semnatura ciumetelui : https://www.washingtonpost.com/opinions/global-opinions/democracy-threatens-to-backslide-in-romania/2017/12/29/71dc4308-eb37-11e7-9f92-10a2203f6c8d_story.html?utm_term=.3bcb7054abb1

    1. erata : – “daniel mihailescu AFP(in loc de RFI)”, preluat de washington post 😉

Comments are closed.