Asta se întâmplă cu democrațiile când ”godini” cu șapte clase educă populația haștagiană!

Godină ne postează lecții de anticorupție tot doct, ca de obicei, după ce a picat şi anul acesta examenul la Academie şi după ce a fost promovat la “mascaţi” să simtă şi el că e ”şmecher”, dându-ne lecții de haștageală.
Cică să nu mai criticăm DNA că avem muşamale pe mese, frigiderul ne este gol şi de aia pe ei, restul prostimii, nu îi va lua niciodată DNA, numai pe Dragnea şi pe ăia cu multe case.
M-am uitat: nu am case, nici măcar una, frigiderul e ca al lui (mușama nu am că nu folosesc, dar poate să mi-o dea pe a lui când îi rămâne mică) şi, cu toate astea “m-a făcut” Statul paralel fără ca măcar să obțină vreun denunț prin ”tortură”.
Asta deşi eu, spre deosebire de el, nu am doar 12 clase, am luat examenul de admitere la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti cu vrei 17 pe loc, pe cel de intrare în magistratură cu vreo 20 pe loc, şi pe cel de intrare în avocatură doar eu şi vreo 6 cetăţeni din Capitală. Aaaaa… şi am şi un doctorat la Universitatea Bucureşti … neplagiat… ce să vezi, nu ca Dorel și Codruțica?
Am scris normele legale pe care azi sunt acuzată că nu am știut să le aplic și predam modalitatea de interpretare a legilor fondului funciar la formare continuă la INM… adică judecătorilor… tot alea pe care nu am știut să le aplic.
Băi, Godină cel analfabet și incapabil să treci un examen după 1000 de încercări, chiar nu îți este rușine? Oameni fără averi și muritori de foame sunt târâți prin arestări și procese nedrepte … nu Dragnea e problema, ci cetățenii la fel de nevinovați ca restul populației … și muuuult mai inteligenți decât tine, Mii de ”rarinci” sunt hărțuiți la comandă fără nicio vină și orice cetățean poate fi în această situație oricând.
Dacă ai probleme cu averile unora bagă un regim totalitar, cu nentu Iohannis … că el are în gene teoria dictaturii … dați dreak legea ilicitului și confiscați tot … dar lăsați nevinovații în durerea lor, securistule!
Și respectarea legii este un deziderat al Statului de drept… ceea ce faci tu se numește încălcare a legii: e minim abatere disciplinară!
Doamna Carmen Dan, după ce terminați cu microfonul ăla și după ce luăm toți bătaie prin piețe cu jandarmii de față, mascați ca domnul acesta, vă ocupați să ne protejați și pe noi de ”godinii” ăștia?

10 Replies to “Asta se întâmplă cu democrațiile când ”godini” cu șapte clase educă populația haștagiană!”

 1. Execelenta caracterizarea a unui analfabet sadea , nu prea ne intalnim in spatiul public cu oameni de aceasta calitate !

 2. …_Si in aceiasi ordine de ideii !…Si poate ne luminati si pe noi ceva mai mult in sensul ca_:..Cum se face de exemplu ca o actrita celebra de altfel , in speta fiind vorba de Nadine, si de mare talie nationala sau MISA-na, asta nu mai stiu, iaca se facu’ ca nu are bacalaureatul, si din ceea ce reiese de aici: http://www.click.ro/vedete/romanesti/nadine-este-o-adevarata-liceana-cum-s-fotografiat-vedeta-la-scoala ..unde am si postat un comentariu~Siropos care sper sa va~Incinte, nu a terminat nici macar liceul de baza si comparativ cu domn’ Godina !!_…Sau diferiti politiceni multi dintre EI_doctori cu doctorate si masterate, multe plagiate mota-mo si cuvint cu virgula,…~~Deci stimata doamna~Ingrid_M. cu toata stima si pretuirea pe care vo’ port pe undeva prin~..~eu cred ca exagerati putin ca nu zic ca sunteti chiar rautaciosa un pic mai mult dindu-l ca exemplu pa’..Daa ! Pe Godina !_Un prapadit de politist de la circulatie dar cu talente inascute de prozator, e adevarat’ mai de pe la coada clasamentului si tot la fel de adevarat !..Dar totusi 1 prozator la fel ca altii ceea ce este un bun national de care trebuie avut grija pina la urma_Nuuu~~~’?’….Caci si in inchiere eu ce sa va mai zic !? Decit ca sarmanu’ politist Godina, dupa ce l-ati facut praf si pulbere in acest Fain_Pamflet, caci tocmai de acea Eu_va cetesc pe rasuflate ori de cite ori scrieti in spatiul public, deci cred la anu’ viitor va intra in sfirsit si dumnealui la academie si pe merit_E’~!_, eventual chiar cu 1-10, de-ce nu !?..Si nu pe Pile sau SPAGI-grele cum inca se mai practica prin unele zone,..~stiti dvs mai bine pa’ unde~______~~__………

 3. felicitari doamna un singur abuz daca se intampla e grav darmite zeci. unii romani merg pe principiul mie nu mi se poate intampla , mai ales aia care se cred destepti , pana li se intampla

 4. Trebuie sa ne amintim ca Godina a iesit din anonimat in postura de saltimbanc, clown, pentru masele cu aceeasi pregatire intelectuala precara, ca si a lui. E ok, social media in ziua de azi poate face pe oricine cunoscut. Asta nu inseamna ca, un personaj ca cel mentionat, merita atentia sau timpul oamenilor de calitate. Si eu am dat ocazional peste Godina, de-a lungul timpului, in mediul online. Am vazut cam despre ce e vorba si am trecut mai departe, fara sa pierd o secunda in plus cu un peste asa mic.
  E o expresie: “There are bigger fish to fry”, asa ca, decat sa ne pierdem timpul cu guvizi, mai bine ne ocupam de rechini.
  PS: aveti nevoie de un buton de “Follow” pe blog.

 5. Excelent !Curaj si rabdare doamna Mocanu !Dumnezeu sa va dea putere !Sa nu ne pierdem speranta !Niciun lucru bun nu se obtine usor !Doamne ajuta !

 6. “AQUILA NON CAPIT MUSCAS”, stimata d-na Mocanu !
  Sunteti admirabila, dar godinii nu merita atentia dvs.
  Incultura mascata de tupeul agresiv si plagiatul ca “modus operandi” pentru a urca in functii este reteta de succes a tuturor godinilor din societatea romaneasca actuala.
  Personajul mult prea vocal chiar asta urmareste, sa fie bagat in seama, sa i se faca publicitate chiar negativa, pentru ca din pacate, el va castiga si din asa ceva…
  Succes in tot ceea ce faceti, stimata d-na !

 7. Superb raspunsul d-nei Ingrid Mocanu, usturator si ironic.
  O admir si o respect pentru constiintaei, pentru modelul ei de moralitate si profesionalism.

Comments are closed.